هه لاله ی بوکان

همه چیز در مورد بوکان

هه لاله ی بوکان

همه چیز در مورد بوکان

نطق میان دستور دکتر عثمانی

متن کامل نطق میان دستور دکتر عثمانی درصحن علنی مجلس شورای اسلامی

  متن کامل نطق میان دستور دکتر عثمانی درصحن علنی مجلس شورای اسلامی

با سلام به روح متعالی امام راحل و تحیت به مقام معنوی شهدای گرانقدر و آرزوی طول عمر باعزت برای مقام معظم رهبری؛ وضعیت فعلی کشور دستخوش تغیراتی شده است که در این وضعیت، شیوه‌های گذشته نمی‌تواند کارآمدی لازم را جهت مدیریت کشور داشته باشد لذا باید طرح نو برای مدیریت کشور دراندازیم. اگر در گذشته یک جناح، قدرت را در دست می‌گرفت و بازوی حاکمیت می‌شد، امروز باید هر دو جناح به عنوان بازوهای نظام و بالهای پرواز کشور، تحت امر رهبری به صورت هماهنگ و منسجم، در اداره امور کشور، ایفای نقش نمایند، چرا که یک جناح سیاسی در مقابل انبوه مطالبات امروز مردم، به تنهایی قادر به پاسخگویی نیست و عدم پاسخگویی آتش زیر خاکستر ببار می‌آورد.

برای برون رفت از شرایط موجود، راهکارها و راهبردهای مختلفی بنظر می‌رسد که در این زمان اندک مختصراً به برخی از آنها اشاره می‌نمایم:

1- نباید دایره و گستره نظام را محدود به خود کنیم و صرفاً نوک پرگار را دایره نظام بنامیم. دایره نظام، یک گستره وسیع با محوریت و مرکزیت رهبری است و هرکس عملاً قائل به این محوریت باشد، در شعاع نظام قرار می‌گیرد. چرا عده‌ای با نگاه تنگ نظرانه خود، دایره نظام را که باید روز به روز گسترش یابد، مدام محدود و محصورتر می‌کنند؟ چرا و تا کی باید اسیر هوای نفس بوده و همه چیز خوب را برای خود و به نام خود، و همه چیز بد را برای دیگران و بنام دیگران رقم زنیم؟

2- جناح‌های مختلف سیاسی باید به جای خنثی سازی تلاشهای هم، با مشارکت و هم فکری، هم افزایی ایجاد کنند و از این طریق هزینه‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشور را کاهش داده و تهدیدهای پیش روی کشور را به فرصت مبدل سازند. مردم از جناح بندی‌ها خسته‌اند و تشنه خدمت صادقانه هستند.

3- روش‌های سخت افزاری فعلی، نه تنها نمی‌تواند راهگشا باشد، بلکه عمق جریانات را افزایش می‌دهد. محبوس نمودن اشخاص عملی است اما محبوس نمودن اندیشه، هرگز!  با روشهای معمول، بطور موقت و ظاهری می‌توان آرامش را نمایش داد ولی آرامش محتوایی نیازمند راهبردهای دیگری است که تحقق این راهبردها بدون استفاده از تمام ظرفیت‌های کشور عملی بنظر نمی‌رسد.

4- جناح‌های سیاسی باید دست از انحصار طلبی بردارند و تنها خود را صاحب نظام، انقلاب و رهبری ندانند. امام و رهبری متعلق به تمام کشور و تمام جریانات سیاسی درون نظام هستند. خط کشی بین رهبری و امام نقشه شوم دشمنان نظام است که نباید خواص در این دام بیفتند.

5- رسانه ملی باید منعکس کننده تمامی دیدگاههای داخل کشور بوده و فراجناحی عمل نماید، در غیر اینصورت گرایش مردم به رسانه ملی خود، کاهش و رسانه‌های بیگانه در کانون توجه مردم قرار می‌گیرند. رسانه هایی که مهمترین ابزار برای استیلای فرهنگ منحط غرب بر کشور عزیزمان هستند و انحطاط ملت ما را دنبال می‌کنند.

6- مجلس باید استقلال خود را حفظ و ما نمایندگان که با رأی مردم به این جایگاه رسیده ایم باید عملاً وکیل مردم باشیم نه وکیل دولت. باید براساس قانون اساسی و بر مبنای منافع و مصالح ملی، ایفای نقش نمائیم و نقشه راه دولت را جهت نیل به اهداف انقلاب به درستی و روشنی ترسیم نمائیم و مراقب باشیم که دولتها - ولو از روی دلسوزی- از نقشه تعیین شده تخطی ننمایند.

7- هیچ سیستم حاکمیتی در دنیا وجود ندارد که یک شبه و یک دفعه به یک سیستم دیکتاتوری تبدیل شده باشد. نقطه آغازین در فرآیند دیکتاتوریزه شدن حکومت‌ها، بی توجهی به قانون است. باید مواظب بود که همه امور در کشور به صورت قانونی انجام شود تا این خطر نظام ما را تهدید نکند. دولت باید بدور از هرگونه رفتار غیرقانونی نص صریح قانون را اجرا نماید و از افراط در اعمال سلیقه و دلسوزی‌های غیرقانونی پرهیز نماید.

8- عدالت عامل ثبات و پایداری حکومت‌ها و بی عدالتی عامل زوال حکومت‌هاست. تقسیم امکانات و تقسیم قدرت در کشور نیاز به تجدید نظر جدی دارد. سهم منطقی اقوام و مذاهب از قدرت و امکانات باید تأمین گردد تا بی عدالتی و نابرابری موجب ایجاد تفرقه نشود. امروزه مناطق ما بیش از اینکه خود را نیازمند یارانه های اقتصادی بدانند، خود را مستحق یارانه سیاسی می دانند چراکه باید در قدرت سیاسی کشور بیش از پیش مشارکت داده شده و مورد اعتماد قرار گیرند. کسانی که مانع این عدالت و برابری می شوند به فرمایش امام کسانی هستند که برای آمریکا کار می کنند و نمی فهمند و در عذاب با آنهایی که از عمال آمریکا بودند مشترک هستند با کم و زیادش.

9- قوه قضائیه باید بیطرفانه و بدور از جریانات جناحی، با متخلفین به صورت قانونی برخورد نماید و صرف نظر از جناح، مذهب، زبان و نژاد و غیره و با در نظر گرفتن شرایط عمومی کشور، به وظیفه ذاتی خود عمل نماید. اعدام و در لیست اعدام قرار گرفتن چند نفر از ایرانیان کُرد زبان با شائبه سیاسی همچون احسان فتاحیان، فرزاد کمانگر و امثال آنها -که جرم آنها نه فقط برای مردم که برای ما نمایندگان نیز مبهم است- افکار عمومی مردم مناطق کُردنشین را مشوش نموده و سؤالات زیادی را در بین مردم ایجاد نموده که ما نمایندگان قادر به پاسخگویی آنها نیستیم. بنظر می‌رسد اینگونه برخوردها در شرایط فعلی به نفع ما نیست و باید مورد تجدید نظر قرار گیرد. رأفت و رحمت اسلامی نظام آنقدر وسیع است که می‌تواند همگان را مشمول خود نموده و حیف است که از این ظرفیت خدادادی درجهت حفظ مصالح کشور استفاده حداکثری نشود.

درنهایت از وزیر محترم آموزش و پرورش می‌خواهم که مدیریت آموزش و پرورش کشور را که امروز عملاً به شیوه سیاسی و امنیتی انجام می‌شود مورد تجدید نظر جدی قرار داده و مدیریت آموزش و پرورش را به دست فرهنگیان مدبر و کارای کشور بسپارد.

من توأم، تو منی‌ای دوست، مرو از بَرِ خویش                        خویش‌ را غیر مینگار و مران‌ از ‌دَرِ خویش

آنکه چون سایه ز شخص تو جدا نیست، منم                     َمکِش‌ای دوست تو بر سایة خود، خنجرِخویش

ای درختی که به هر سوت، هزاران سایه است                        برگشا طلعت خورشیدِ رخِ انورِ خویش

«عقل تاج است» چنین گفت به تمثیل علی                          تاج را گوهر نو بخش، تو از گوهر خویش

سه شنبه 26 آبان ماه 88

نظرات 1 + ارسال نظر
نالشکینه 1388,09,04 ساعت 11:34 ب.ظ

تمام بوکانی های عزیز خواهشا هر کس این مطلب رو خوند 100% به وبلاگ سوران بلاگ مرجعه کند و در بخش نطرات مثل من جواب دندان شکنی به توهین های آشکار این آدم عقب افتاده ی ناقص العقل که به همه ی مردم بوکان توهین کرده بدهند.



اگه بوکانی هستید و غریت داری برو جوابشو بده

http://soranblog.blogfa.com

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد